top of page

ONS AANBOD AAN GESCHENKMANDEN

Geschenkmanden

Welke soort geschenkmanden bieden we juist aan?

divider

Bent u op zoek naar feestelijke geschenkmanden voor een verjaardag of een andere bijzondere gebeurtenis als particulier of bedrijf? Een geschenkmand maakt van een fijn cadeau, een uniek cadeau door de standaard wijnfles of pralines te vervangen door een heleboel lekkers. Bij Euro-Drink te Borgloon helpen we u graag verder de meest geschikte geschenkmand uit te kiezen. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden...

Biermanden

Fruitsapmanden

En nog zo veel meer...

Wijnkorven

Manden met zoetigheden

Geschenkmanden, het hele jaar door

divider

Onze geschenkmanden worden gedurende het hele jaar aangeboden. Geen uitzonderingen. Naast de gewoonlijke feestdagen, vakanties en andere vaste periodes bent u dus volledig vrij in het aanschaffen van geschenkmanden voor andere bijzondere gebeurtenissen zoals een geboorte, een bruiloft, een bedrijfsevenement, een verjaardag, enzovoort. Voor meer informatie over onze beschikbaarheden kan u steeds een kijkje nemen bij levering aan huis en contact.

geschenkmanden Euro-Drink

Wij maken de perfecte geschenkmand voor u

divider

Vindt er binnen uw omgeving een speciale gebeurtenis plaats zoals een bruiloft, lentefeest of proclamatie? Wilt u een geliefde, een collega of eender wie verrassen met een uniek cadeau boordevol heerlijkheden? Bij Euro-Drink zorgen we dankzij onze uitstekende service, een uitgebreid aanbod én jarenlange expertise voor de ideale geschenkmand, op maat van uw specifieke wens.

Exclusieve houten geschenkverpakking.

Ook mogelijk om te laten personaliseren. Ideaal voor relatiegeschenk.
Tijdig bestellen!!

Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

bottom of page